info@nesiokles.lt +370 674 74161
Kontaktai
0 0

Produktas sėkmingai pridėtas į pirkinių krepšelį

Kiekis
Iš viso

Krepšelyje yra 0 elementų. Krepšelyje yra 1 elementas.

Prekės iš viso
Iš viso pristatymas  Nemokamas!
Iš viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Menu

Nešioti negalima neimti! – kur dėti kablelį?


Ar susidūrėte su nauja tendencija – daugybe patarimų, kaip imti savo vaiką, kaip jo nenešti, kaip sudėlioti jo galvą, kojas ir užpakaliuką savo rankose? Nejučia, išklausius specialistų - pranešėjų patarimus, peršasi mintis, kad iki 4 mėnesių geriausia išvis mažylį auginti jo neliečiant, nes kyla rizika pakenkti jo kaulams, stuburui ar kaklui. Ir pabendrauti tik keičiant sauskelnes...
Faktas: yra BEGALĖ mokslinių tyrimų, kad kūdikius reikia glausti ir nešioti, ir NĖRA jokių mokslinių tyrimų, kad to reikia nedaryti!

Nesiokles.lt pataria – leiskite sau jausti! Mamos nuojauta gimus ar globojant naujagimį itin paaštrėja. Ir nuojauta sako, kad vaikui gyvybiškai svarbūs prisilietimai, kad jo vystymasis tiesiogiai priklauso nuo nuolatinio apkabinimo, nešiojimo, glaudimo. Jūsų delnai ir krūtinė – pati geriausia ir saugiausia vieta Jūsų kūdikiui. Neleiskite niekam kėsintis į judviejų artumą!

Jei jaučiate, kad Jūsų rankoms ir nugarai jau reikėtų laisvės, poilsio ir lengvumo, drąsiai naudokite nešioklę nuo pirmųjų dienų, nuo gimimo. Šiandien galite išsirinkti tobulą nešioklę, kuri net smulkų vaiką apkabina ir prilaiko saugiai, švelniai ir tvirtai – taip, tarsi Jūsų delnai. Kūdikis įsitaiso ant krūtinės, miega, žinda ar būdrauja, nuolat būdamas su artimiausiu žmogumi Pasaulyje – Jumis (mama, tėčiu, globėju).

Drąsiname nešioti, drąsiname išbandyti nešiokles ir atrasti naujus potyrius. Neatidėliokite nešiojimo 4, 6 ar 8 mėnesius, juk kiekviena diena su mažyliu gali būti lengvesnė, smagesnė ir laisvesnė judviejų pasaulio pažinimui.
Nešioklės atsirado natūraliai, prieš tūkstančius metų, iš tėvų kasdienybės, iš poreikio gyventi ne tik buityje, bet ir artume su savo vaiku, iš noro jį apsaugoti ir atliepti gyvybinius jo poreikius. Dabartinė mama neturi viso kaimo pagalbos auginant kūdikį, bet ji gali pajusti, kaip gera atliepti savo vaiko poreikius, kaip gera nuolat jį jausti šalia savęs, koks neįkainojamas ryšys formuojasi kiekvieną akimirką, prie savęs glaudžiant mažylį.

Jei šiandien yra TA diena, kai nusprendėte ieškoti nešioklės, mes tik padrąsinsime Jus ir sakysime - pirmyn!