info@nesiokles.lt +370 674 74161
Kontaktai
0 0

Produktas sėkmingai pridėtas į pirkinių krepšelį

Kiekis
Iš viso

Krepšelyje yra 0 elementų. Krepšelyje yra 1 elementas.

Prekės iš viso
Iš viso pristatymas  Nemokamas!
Iš viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo
Menu

Pigi nešioklės kopija – kuo rizikuojate?


Originalas ar kopija? Pirkti brangiai, ar pigiai? Kam permokėti už tokią pačią nešioklę?!

Kasdien sulaukiame tokių samprotavimų tiek gaunamuose laiškuose, tiek pokalbių grupėse. Nešioklių rinka kaip niekada gausi, galime rinktis iš gausybės Europos ir viso pasaulio gamintojų, galime pirkti savo mieste arba nešioklę atsisiųsti iš užjūrio. Bet ar tikrai viskas taip paprasta ir skaidru?
Ar žinote, kad daugelio nešioklių padirbinio neįmanoma atskirti jo gerokai neapžiūrėjus, nelyginant su šalia padėtu originalu?

 


Kas nutiks, jei naudosiu padirbtą nešioklę?

1. Nuspręsite, kad visos pasaulio nešioklės jums netinka, nes nuo jų skauda pečius ar nugarą.
Spręsite iš vieno daikto, nes kito šalia neturėsite palyginimui. Padirbta nešioklė gali turėti nematomų, bet esminių trūkumų – „skystas“ diržo ar petnešų užpildas, kuris sukrenta nešiojant; plonesnis nei reikia juosmens diržas, trumpesnė nugarėlė – nepakankama atrama kūdikiui ir pan.
(Kad ir kaip panašiai atrodo klubo (Hipseat) nešioklės, „kažkodėl“ nuo padirbinio vaikas nuolat slysta, sėdima dalis net stipriai veržiant, „atsivepia“, o ant originalios klubo nešynės sėdintis vaikas laikosi tvirtai... Nors paveikslėliai tiek parduodant originalą, tie padirbinį buvo naudojami lygiai tie patys).

2. Rizikuosite savo vaiko odos sudirgimais, alergine reakcija.
Kodėl gi padirbinėtojas turėtų vargintis ir naudoti ekologiškus dažus audiniams marginti? Ir taip gerai perka. Juk tokioje gamyboje nevykdoma kokybės kontrolė, neprivalomi ES reglamentai, jų netikrina jokios tarptautinės sertifikavimo organizacijos. Padirbinėtojui svarbiausia yra išgauti kuo geresnį audinio rašto atkartojimą, ryškumą ir panašumą.

3. Rizikuosite savo vaiko saugumu.
Neretai padirbinių sagtelėms naudojamas prastas plastikas. Svarbiausia yra atkartoti vaizdą, o ne pasirūpinti Jūsų vaiko saugumu. Tad sagtys gali būti neapskaičiuotos stipriam tempimui, veržimui, kurį Jūs kasdien atliekate norėdami prisiveržti vaiką, pasireguliuoti juosmens diržą.
Smulkios detalės padirbtose nešioklėse siuvamos atmestinai, atkartojant tik išorinį vaizdą, tad pasitaiko tokių kuriozų, kai naujagimio įdėklas netgi nesusisega tinkamai, visiškai neprilaiko tose vietose, kurios yra esminės, norint saugiai nešioti mažiausiuosius.

4. Galite remti vaikų išnaudojimą.

Gali būti, jog padirbinius siuva nelegalūs Kinijos fabrikai, kuriuose dirba mažamečiai vaikai, nesilaikoma jokių higienos sąlygų, darbai neapmokami sąžiningai. Turbūt ne vienas esame matę reportažus iš tokių fabrikų ir prisimename jausmą, apėmusį matant mažiuką vaiką dirbantį prie masinės gamybos staklių. Jūsų nešioklė gali būti siūta ar dailinta būtent šiomis rankelėmis.

5. Neturėsite garantijos.
Originalių gamintojų atstovai neprivalo tikrinti ir teikti išvadų, ar Jūsų nešioklė yra originali. Kad ir kaip ji gerai atrodys, mes, kaip atstovai, nematuosime jos sagtelių ilgio, neatliksime svorio apkrovų atlaikymo, audinio kokybės ekspertizių. Jei pirkote iš nepatikrinto šaltinio, jis ir bus Jūsų garantija.

Kaip atskirti padirbinį nuo originalo?

Vienintelis ir universalus patarimas: pirkite patikimoje parduotuvėje. Neapsigaukite vien gražiais paveikslėliais internete. Pardavėjas turi būti realus, veikiantis,  žinomas.

Taip, originalios nešioklės yra brangesnės. Bet tik tokia nešioklė jums leis patirti tikrą nešiojimo malonumą. Smagiai įsiliesite į vaikus nešiojančių mamų ir tėčių būrį.
Jei abejojate ir nežinote, kurią nešioklę įsigiję nesigailėsite - matuokitės jas, ieškokite draugų, kurie jas turi, junkitės į diskusijų grupes, nuomokitės...

Pasirinkite ir nesigailėkite, juk nešiojami vaikai – laimingi!


Nesiokles.lt tinklalapyje skelbiami tekstai, aprašymai ir straipsniai yra autoriniai. Jei Jums patiko čia randama informacija ir norite ja pasidalinti, kopijuoti savo svetainėje ar kitame šaltinyje, būtinai susisiekite su mumis.